Med kund och kvalité i fokus i 60 år

För sextio år sedan skulle ett pensionärshem byggas i Malmbäck. Det blev startskottet för firman och i år firar vi 60 år. Läs gärna vår jubileumstidning där du får träffa några av våra nöjda kunder och samarbetspartners. Du får också veta mer om vår historia, vår affärsidé och våra värderingar!

Jubileumsbroschyr
Klicka på bilden för att komma till broschyren

 

Infokväll solceller

Vi kommer tillsammans med Peter Johansson från Solar Supply AB anordna två informationskvällar om solceller. Ena tillfället riktar vi oss mot ägare till större tak som lantbruk/företag och den andra kvällen till villaägare.

Kjell Andersson Elektriska AB kommer också att vara på plats som sakkunnig i installationsfrågorna.

Syftet med kvällen är att ni skall få information om vilka möjligheter ni kan tänkas ha att installera en solcellsanläggning och förhoppningsvis räta ut de frågetecken som kan finnas.

Vi bjuder på enkelt fika.

Större tak  –  29/10 kl. 18.00  (sista anm 24/10)

Villaägare  –  5/11 kl 18:00  (sista anm 1/11)

Anmälan görs till therese@locab.se eller 070-2500075 / 0380-660115

 

Välkomna till vår lokal på Centralgatan 1 i Malmbäck!

 

Simon & Andreas, Peter och Kjell

Utmärkelser

För fjärde året i rad lever vi upp till kriterierna för Di Gasellföretag samt Superföretag från Veckans Affärer. 

Stort tack till vår personal som delar detta med oss. 
Stort tack till er kunder som anlitar oss och ger oss ert förtroende. 
Stort tack till nära och kära som uppmuntrar och stöttar. 

 

Flytt närmar sig

Nu är vi igång igen efter 4 veckors härligt sommaruppehåll. Vi fortsätter vårt arbete på olika platser runt omkring. Mest fokus ligger däremot på att få klart våra nya lokaler. 3 september tar ny ägare över vårt tidigare kontor och lager.

Byte av lokaler

Just nu pågår förberedelserna för fullt för att byta lokaler för lager och kontor. Vi köpte nyligen en äldre fastighet på Centralgatan 1 i Malmbäck. Lokalerna renoveras och inflyttning beräknas bli under sommaren 2018.  Tidigare fastighet på Kyrkogatan 3 finns nu ute till försäljning.  Till annons

Tidigare lokal för lager och kontor.
Nya lokaler förbereds på Centralgatan 1.

 

 

 

Vi söker arbetsledare

Gasellföretag 2017

För tredje året i rad har vi tilldelats utmärkelsen Gasellföretag av Dagens Industri samt Superföretag från Veckans Affärer.
För detta vill vi uttrycka vårt ödmjukaste tack till alla kunder som anlitar oss, till leverantörer och sidoentreprenörer som jobbar med oss och framförallt ett stort tack till vår personal. TACK!!